Οι πιέσεις για την παραμονή του Δημουλιού στο Μαντζαβινάτειο

Spread the love

Το έργο του ήταν θετικό και η συνεισφορά του στην υγεία σημαντική. Ο λόγος για τον Δημήτρη Δημουλιό από την Κατερίνη, ο οποίος θα παραμείνει στη θέση του αναπληρωτή διοικητή του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου.

Οι πιέσεις που ασκήθηκαν από αξιωματούχους του Ληξουρίου για την παραμονή του στο νοσοκομείο έφεραν «καρπούς», με συνέπεια να συνεχίσει το έργο του.

Ποιος είναι ο Δημουλιός

  • Γεννήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας και από το 2005 ζει και εργάζεται στην Κεφαλονιά. Το 2011 με το πρόγραμμα Καλλικράτης μετατάχθηκε υποχρεωτικά στον δήμο Κεφαλονιάς ως προϊστάμενος του αυτοτελούς τμήματος Πρόνοιας
  • Ανήκει στο μητρώο επιτελικών στελεχών του Δημοσίου που καταρτίστηκε από το ΑΣΕΠ, ενώ σπούδασε Κοινωνική Διοίκηση και Κοινωνική Εργασία στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας από στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Γνωρίζει την Αγγλική γλώσσα.
  • Οι ερευνητικές του δραστηριότητες σχετίζονται με την ποιότητα ζωής των ασθενών, καθώς και των ΑμΕΑ και των συνοδών τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *